"

Opinii clienți


Nicolae Cojocari, 39 ani,

Italia

Vezi testimonialul

” Banii pe care am reușit să-i strîng de cînd lucrez în Italia încă nu erau suficienți pentru a începe afacerea pe care mi-o doream. După calculele mele, trebuia să mai lucrez încă vre-o doi ani. Fiind în Italia, am intrat pe site-ul Credex și am completat forma de contact. În scurt timp, m-au telefonat și eu le-am povestit despre planurile mele. Peste 2 ore, m-au telefonat din nou și mi-au spus că imi acordă suma necesară de bani. Închipuiți-vă ce bucuros am fost să aflu, ca nu trebuie să mai astept încă 2 ani ca să pornesc afacerea la care am visat.”

Vera Motilică, 41 ani,

Italia

Vezi testimonialul

“ Demult îmi doream să fac reparație în casă, să cumpăr mobilă, frigider și un televizor nou. Cu toate că lucrez peste hotare, nu mai reușeam să termin reparația în casă deja de mulți ani, fie ca nu imi ajungeau bani să fac totul dintr-o dată, fie ca nu reușeam în timp. Am aflat despre Credex de la o cumătră, iar ei mi-au dat banii într-o ora. Sunt foarte bucuroasă că vara asta cînd mă voi întoarce acasă voi avea în sfîrșit tot confortul.”

Mihail Ivanov, 55 ani,

Rusia

Vezi testimonialul

“ În lipsa mea, familiei mele îi venea greu acasa în Moldova fără o mașină bună. A noastră era veche și se strica des. Lucrînd în Rusia, nici o bancă de acasă nu vroia sa-mi dea un credit să cumpăr o masină mai bună, pe cînd cei de la Credex au fost bucuroși să mă ajute, chiar dacă masina era la mîna a doua. Acum sunt liniștit că ai mei de acasă nu vor mai ramîne pe drumuri cu masina stricată, iar eu achit rate lunare mici pe care nici nu le simt.”

Elena Lungu, 32 ani,

Israel

Vezi testimonialul

“ În familia noastră se întîmplase o situație neplăcută. Riscam să pierd serviciul dacă lăsam totul și veneam în Moldova și nici nu prea aveam bani destui pentru a acoperi cheltuielile de acasă. Am sunat la Credex, și chiar în aceeași zi, soțul a mers să ia banii necesari de la filiala Cahul. Sunt atît de recunoscătoare programului Credex, pentru că a fost alături de familia mea în momentele dificile, și nici nu a fost necesar să mă deplasez în Moldova.”

Igor Boțan,

Franța

Vezi testimonialul

“Cu ajutorul programului Credex, mi-am putut cumpăra în acest an un apartament la Chisinau. Altfel, trebuia sa mai aștept cîțiva ani pină strîngeam suma necesară. Acum, copii mei care sunt studenți pot sa locuiască în apartamentul nostru la Chișinău, iar cu banii pe care oricum îi achitam pentru chirie, rambursez rata lunară. Sunt bucuros că există așa program de finanțare pentru cei ce lucrează peste hotare”