"

Credit Auto

Creditul pentru procurarea autoturismelor (în sumă de pînă la 30 000 USD pe termen de pînă la 6 ani) sunt la fel foarte populare datorită simplității și rapidității obținerii. Multi migranți moldoveni iau acest credit pentru a asigura familia din Moldova cu mijloc de transport propriu. De asemenea autoturismul poate fi utilizat și peste hotare.

Creditele auto se acorda migranților moldoveni sau reprezentaților familiilor lor din Moldova pentru utilizarea în familie sau pentru business. Se acceptă ca sursa de rambursare a creditului veniturile periodice obținute de migranți peste hotare. În dependență de situația clientului, poate fi solicitat un fidejusor (garanți rude sau alte persoane fizice care lucrează permanent în Republica Moldova).

Examinarea și aprobarea cererii se efectuiază cel mult într-o ora. Finanțarea procurării autoturismului, se realizează cu un aport inițial de doar 30% din valoarea autoturismului. Chiar acum puteți solicita credit din orice țară. Pentru aceasta este necesar doar să ne contactați la numărul de telefon indicat pe site sau completînd cererea online. Creditele se acordă pentru autoturismele înmatriculate în Moldova, în baza contractelor semnate în Moldova. Există posibilitatea și contractării la distanță.


Solicită acum

Pana la 30 000 $ 

Ai nevoie doar de buletin

Aprobarea
in 60 de minute

Cu Credex este convenabil!

Nu trebuie să mai amîni. Îți poți realiza planurile acum

Conditii de creditare

Varsta
de la 20 ani
Cetateni ai R.Moldova
Ai buletin
de identitate

Cum obtii credit?

Vei fi placut surprins sa afli ca, acum, nu trebuie sa mai vii în Moldova pentru a primi un credit.
Tu ori familia ta de acasă puteți obține rapid un împrumut pentru orice nevoie.

Completeaza
forma

Iti ia doar 1 minut

Obtii aprobarea
si oferta noastra

Vei fi apelat in
maxim 24 ore

Semneaza
contractul

Ai nevoie
doar de buletin

Primesti
banii

In contul tau
sau ii ridici
de la banca

Solicită acum

Completeaza forma online!

Viziteaza biroul
Express Leasing

Cel mai convenabil
pentru tine

Completeaza
cererea

Ai nevoie
doar de buletin

Semneaza
contractul

In foarte
scurt timp

Primesti
banii

In numerar sau
in contul tau

Birouri Express Leasing

Documente necesare:

Actul
de identitate

Cerere
de credit

Documente optionale:

Alte acte
confirmative

Cum poti rambursa ratele?

Ușor si fara bataie de cap

Imprumutarea banilor prin programul Credex

Practic, fiecare dintre noi are, din când in când, dificultati financiare. Nici macar un buget bine calculat nu poate acoperi cheltuielile neprevazute,mai ales cînd te afli peste hotare. Uneori, cheltuielile ori planurile nu pot aștepta fie că e vorba de achitarea taxei de studii a copilului, procurarea unui automobil ori a locuinței sau un tratament urgent. Ideea sa imprumuti de la rude sau prieteni nu este cea mai buna, pentru ca, deseori, oamenii apropiati nu dispun de suma necesara ori pur și simplu vrei să rămîi discret în nevoile tale.

Daca ai nevoie de bani, suntem gata sa te ajutam. Am creat un proces simplu, prin care Tu ori familia ta de acasă poate obține rapid un împrumut fără ca tu să te deplasezi în Moldova. Este foarte simplu sa obtii un credit de la Credex: viziteaza cel mai apropiat birou Credex, pentru depunerea cererii, sau aplica completînd forma de contact online. Vei afla decizia privind acordarea creditului in maxim 60 de minute. Poti obtine un credit simplu si rapid, fara adeverinta de venit, fara cont bancar obligatoriu, fara facturi de utilitati. Ai nevoie doar de buletin.