"

Credite fără gaj

Creditele fără gaj (în sumă de pînă la 6000 USD/EUR pe termen de pînă la 4 ani)sunt cele mai populare credite datorită simplității și rapidității obținerii. Creditele fără gaj se acorda migranților moldoveni sau reprezentanților familiilor lor din Moldova pentru scopuri variate (de la nevoi personale pînă la lansarea/desfășurarea afacerii).

Ca sursă de rambursare a creditului servesc veniturile periodice obținute de migranți peste hotare. În dependență de situația clientului, poate fi solicitat unul sau doi fidejusori (garanți rude/alte persoane fizice cu traiul permanent în Republica Moldova).

Aprobarea creditului se efectuează cel mult în 24 ore. Puteți solicita acest credit chiar acum din orice țară. Pentru a solicita un credit, este necesar doar să ne contactați la numerele de telefon indicat pe site sau completînd cererea online.

Creditele se acordă în Moldova, în baza contractelor semnate (inclusiv și la distanță conform legislației și cu jurisdicția din Republica Moldova). Acordarea banilor are loc la un cont bancar din Moldova, în lei la cursul comercial din ziua acordării creditului.


Solicită acum

Pînă la 6000 €/$

Pîna la 4 ani

Pentru orice
nevoie

Cu Credex este convenabil!

Nu trebuie să mai amîni. Îți poți realiza planurile acum.

Conditii de creditare

Varsta
de la 18 ani
Cetateni ai R. Moldova
Ai buletin de identitate

Cum obtii credit?

Vei fi placut surprins sa afli ca, acum, nu trebuie sa mai vii în Moldova pentru a primi un credit.
Tu ori familia ta de acasă puteți obține rapid un împrumut pentru orice nevoie.

Completeaza
forma

Iti ia doar 1 minut

Obtii aprobarea
si oferta noastra

Vei fi apelat in
maxim 24 ore

Semneaza
contractul

Ai nevoie
doar de buletin

Primesti
banii

In contul tau
sau ii ridici
de la banca

Solicită acum

Completeaza forma online!

Viziteaza biroul
Express Leasing

Cel mai convenabil
pentru tine

Completeaza
cererea

Ai nevoie
doar de buletin

Semneaza
contractul

In foarte
scurt timp

Primesti
banii

In numerar sau
in contul tau

Birouri Express Leasing

Documente necesare:

Actul
de identitate

Cerere
de credit

Documente optionale:

Adeverinta
de venit

Cum poti rambursa ratele?

Ușor si fara bataie de cap

Imprumutarea banilor prin programul Credex

Practic, fiecare dintre noi are, din când in când, dificultati financiare. Nici macar un buget bine calculat nu poate acoperi cheltuielile neprevazute,mai ales cînd te afli peste hotare. Uneori, cheltuielile ori planurile nu pot aștepta fie că e vorba de achitarea taxei de studii a copilului, procurarea unui automobil ori a locuinței sau un tratament urgent. Ideea sa imprumuti de la rude sau prieteni nu este cea mai buna, pentru ca, deseori, oamenii apropiati nu dispun de suma necesara ori pur și simplu vrei să rămîi discret în nevoile tale.

Daca ai nevoie de bani, suntem gata sa te ajutam. Am creat un proces simplu, prin care Tu ori familia ta de acasă poate obține rapid un împrumut fără ca tu să te deplasezi în Moldova. Este foarte simplu sa obtii un credit de la Credex: viziteaza cel mai apropiat birou Credex, pentru depunerea cererii, sau aplica completînd forma de contact online. Vei afla decizia privind acordarea creditului in maxim 60 de minute. Poti obtine un credit simplu si rapid, fara adeverinta de venit, fara cont bancar obligatoriu, fara facturi de utilitati. Ai nevoie doar de buletin.